Vuosikokous ja teatteria Lappeenrannassa

Tapahtuman kuva
29.11.2023, klo 17.15 - 21.00
5.10.2023, klo 00.00 - 2.11.2023, klo 23.30
Eila Lecklin, eila.lecklin@outlook.com
Ensin pidämme aluejärjestön vuosikokouksen klo 17.15 Ravintola Tang Capital, Kauppakeskus IsoKristiina. Kokouksen jälkeen buffet-ruokailu.
Ruokailun jälkeen  menemme katsomaan Sointula-näytelmää, joka alkaa klo 19. Näytelmän väliajalla nautimme yhdessä kahvit/teet + pienet makeat

Sointula on näytelmä Matti Kurikasta ja hänen unelmistaan sekä niiden toteutumisesta.

Matti Kurikka oli uneksija, kansanjohtaja, mies jolla oli visio uudenlaisesta tasa-arvoisesta ja vapaasta yhteiskunnasta. Nyt Kurikka istuu puistonpenkillä New Yorkissa, ja hänen elämänsä vaiheet ja ihmiset kulkevat hänen silmiensä edessä. Jäikö kiihkeästä ja risaisesta elämästä mitään käteen?

Vaiherikas tanssi- ja musiikkinumeroita vilisevä ja tilannekomiikkaa pursuileva tarina tempaisee mukaansa. Näytelmä on edelleen vahvasti kiinni nykyhetkessä ja antaa myös ajattelemisen aihetta.

Vuosikokoukseen olet lämpimästi tervetullut, tapaamaan aluejärjestön hallitusta ja muita jäseniä, vaikka et pääsisikään teatteriin. Teatteriliput (kokoukseen osallistuvat jäsenet à 15 €) jaetaan kokouksen jälkeen, ja kokoukseen osallistumattomat jäsenet ja avecit ( à 30 €), liput jaetaan teatterilla ennen esitystä.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen on mahdollista sairastumistapauksissa (lääkärintodistus) ilmoittamalla siitä tapahtuman lisätietojen antajalle.

Etelä-Karjala
Lappeenrannan kaupunginteatteri.
MAKSUT
Osallistun vain vuosikokoukseen klo 17.15 0,00 €, Osallistun vuosikokoukseen ja teatteriin (jäsenhinta) 15,00 €, Teatterilippu vuosikokoukseen osallistumattomille ja aveceille 30,00 €