Ilmaisun sietämätön keveys – Etryn koulutus– ja virkistysviikonloppu Helsingissä

Tapahtuman kuva
26.10.2024, klo 10.30 - 27.10.2024, klo 14.00
14.8.2024, klo 08.00 - 3.10.2024, klo 23.59
Piia Mäyrä, piia.mayra@erto.fi
Tervetuloa mukaan Etryn syksyn jäsentilaisuuteen, joka tempaisee mukaansa ilmaisun sietämättömän keveyden maailmaan! Luvassa on elämyksellinen viikonloppu, josta saa uusia työkaluja ja näkökulmia oman ilmaisun kehittämiseen.

  • Aiheeseen meidät johdattelee näyttelijä Sari Havas, joka kutsuu yhteiselle, lempeälle ja hauskalle tutkimusmatkalle ilmaisun saloihin. Luvassa on naurua, iloa ja uusia oivalluksia!
  • Tarinateatteri herättää omat tarinamme henkiin näyttelijöiden taitavassa tulkinnassa. Voit miettiä jo valmiiksi, haluatko jakaa jonkun tarinan työelämästä näyttelijöiden esitettäväksi.
  • Vekarateatterin Marko Kokko johdattaa meidät ilmaisutyöpajaan, jossa pääsemme itse testaamaan erilaisia ilmaisutekniikoita tai seuraamaan muiden tekemiä harjoituksia.
  • Viikonlopun aikana saamme myös kuulumiset Etryn hallituksen toiminnasta, työmarkkinoista ja Ertosta. Erton järjestöpäällikkö Soile Lindstedt ja lakimies Juha-Matti Moilanen tulevat puhumaan ajankohtaisista aiheista.
     
Koulutusviikonloppu järjestetään uudessa upeassa hotellissa Katajanokalla, Sokos Hotel Pier 4:ssä,
os. Katajanokanlaituri 4, 00160 Helsinki. 

Tämä on tilaisuutesi ottaa pieni hengähdystauko arjen kiireistä upeassa ympäristössä. Inspiroiva viikonloppu tarjoaa uusia ideoita, ilmaisutaitojen kehittämistä ja mukavaa yhdessäoloa.

Mikäli ilmaiset itseäsi käsitöitä tehden, voit ottaa niitä mukaan myytäväksi tilaisuuteen. Kerro myytävistä tuotteista ilmoittautumisen yhteydessä!

Tilaisuuden omavastuu on 50 eur/jäsen, majoittuminen 2 hh. Lisämaksu 1 hh on 70 eur. Koulutukseen osallistuville yhdistyksen jäsenille korvataan matkakulut matkustusohjesäännön mukaisesti. Taksin ja oman auton käytöstä on kysyttävä etukäteen lupa koulutuksen järjestäjältä. Matkaliput tilataan keskitetysti.

Kerrothan lisätiedoissa matkalipputoiveesi, ruokarajoitteesi ja mahdollisen huonekaveritoiveesi.

Ilmoittautumiset tapahtumakalenterin kautta viimeistään pe 4.10.

Lisätietoja saat Piia Mäyrältä, piia.mayra@erto.fi.

Ilmoittautuminen on sitova ja maksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.
Erityistoimihenkilöt ET
Solo Sokos Hotel Pier 4
MAKSUT
Omavastuu 50,00 €, Majoitus 1 hh lisämaksu 70,00 €