Erton Länsirannikon aluejärjestön vuosikokous, päivällistä ja leffaliput

Tapahtuman kuva
11.11.2024, klo 17.30 - 19.30
29.8.2024, klo 00.00 - 3.11.2024, klo 00.00
marjo.luomanen@hotmail.com
Tervetuloa Erton Länsirannikon aluejärjestön vuosikokoukseen!

Kokouksemme aiheena on yhdistyksen purkaminen ja aluetoiminnan muuttaminen kevytrakenteisemmaksi, purkamalla kankeahkoa byrokratiaa. Aluejärjestömme varsinainen tehtävä on tuottaa alueen jäsenistölle mukavia vapaa-ajan virkistystapahtumia. Uudistusta on suunniteltu jo vuodesta 2021 yhteistyössä muiden Erton aluetoimijoiden kanssa.  Ry:n purkamiseen tarvitaan kaksi kokousta, jossa asiaa käsitellään ja tämä kokous on toinen laatuaan.

Toivomme että keveämmällä mallilla saisimme uusia jäseniä osallistumaan toimintaamme. Tule mukaan keskustelemaan uudistuvasta aluetoiminnasta ja sen kehittämisestä! Kaikki ideat, ajatukset ja ehdotukset ovat lämpimästi tervetulleita!

Kokoustamme ravintola Hejmissä, jossa kaikille osallistujille on tarjolla maukas päivällinen. Hejm tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen rennossa ja lämminhenkisessä ympäristössä, jossa palvelu on henkilökohtaista. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-allergiat/-rajoitteesi.

Jokainen kokousosallistuja saa myös Vaasan BioRexiin 12 kk voimassa olevan lahjalipun + Combo lahjakortin (sisältää 0,4l hanajuoman sekä 1,5l popparit). Moderni Vaasan BioRex -teatteri tarjoaa puitteet täydelliselle leffaelämykselle! 

Syysterveisin, Erton Länsirannikon aluejärjestön hallitus

Vaasa
Ravintola Hejm