Mielen päällä -valmennus verkossa

Tapahtuman kuva
6.11.2024, klo 17.00 - 19.00
9.9.2024, klo 00.00 - 6.11.2024, klo 10.00
soile.lindstedt@erto.fi
Mielen päällä -valmennuksesta saat tietoja, taitoja ja työkaluja oman mielenterveytesi, jaksamisesi ja työhyvinvointisi tueksi 💙.  

Pohdimme Mielen päällä -valmennuksissa Mieli ry:n asiantuntijan kanssa työssä jaksamiseen ja uupumisen ehkäisyyn liittyviä kysymyksiä tehtävin, keskusteluin ja muiden toiminnallisten menetelmien kautta.

Tule mukaan kuulemaan, miten arkea voisi sujuvoittaa – se voi olla merkittävä muutos niin omassa kuin työyhteisösi arjessa!

Tilaisuus on avoin ja maksuton – kaikki valmennuksesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita. Osallistuminen ei edellytä Erton jäsenyyttä. Voit myös välittää osallistumislinkin tilaisuuteen työkavereille ja ystäville.

Mielen päällä -valmennuksessa tapaat Timo Lehtisen, joka johtaa Mieli ry:n aikuisten ja työyhteisöiden kanssa tehtävää työtä. Hän on taustaltaan valtiotieteilijä, ja pitkä kokemus esihenkilötyöstä ja johtamisesta erilaisissa asiantuntijaorganisaatioissa. Timoa innostaa positiivinen mielenterveys, työhyvinvoinnin johtaminen sekä mieliystävällinen työelämä.

Toimihenkilöliitto Erto
Valmennus tapahtuu verkossa. Teams -linkki toimitetaan 6.11. aamupäivällä.