Ystean syyskokous

Tapahtuman kuva
16.11.2024, klo 12.00 - 20.00
5.9.2024, klo 21.30 - 14.10.2024, klo 23.30
marianne.heikkonen@erto.fi
Tule viettämään kanssamme syyskokouspäivää Tampereelle!

Ystean syyskokous järjestetään lauantaina 16.11. Tampere-talolla. Päivä aloitetaan lounaalla klo 12.00 ja kokouksessa käsitellään sääntömääräisinä asioina henkilövalinnat, palkkioperusteet sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2025. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. 

Jäsenet voivat tehdä esityksiä jäsenkokouksen käsiteltäväksi. Esityksen on toimitettava 30 päivää ennen kokousta puheenjohtajalle sähköpostitse paivi.pirinen-kervinen@erto.fi.

Ystean jäsenet ovat tervetulleita syyskokoukseen myös ilmottautumisajan päätyttyä. Toivomme kuitenkin, että olet yhteydessä suoraan sihteeri Marianneen (marianne.heikkonen@erto.fi), jotta osaamme varmistaa lounaan ja kahvin riittävyyden.

Kokouksen jälkeen majoitumme Courtyard by Marriot-hotelliin. Ja majoittautumisen jälkeen siirrymme noin klo 16.00 Tampereen komediateatterille nauttimaan maittavasta ateriasta ja Tampereenkiäliset uutiset -näytöksestä.

Osallistujille on varattu yhden ja kahden hengen huoneita. Tapahtuman omavastuu on 2 hh:ssa 50 euroa ja 1 hh:ssa 70 euroa (sis. majottautumisen ja iltaohjelman). Ilmoitathan mahdollisen huonekaveritoiveen lisätiedoissa. Ilman majottautumista tapahtuman omavastuuosuus on 20 euroa. Omavastuuhinnat edellyttävät osallistumisen syyskokoukseen.

Pääset tutustumaan hotelliin tästä ja kokoustiloihin tästä. Hotellissa, ravintolassa ja teatterissa on huomioitu esteettömyys.

Kokousosallistujien matkat korvataan halvimman julkisen liikenteen mukaan. Jos julkista liikennettä ei ole käytettävissä, ota yhteyttä puheenjohtaja Päiviin (paivi.pirinen-kervinen@erto.fi) oman auton tai taksin käytöstä sopiaksesi. Voit hankkia matkalippusi itse ja laskuttaa ne matkalaskulla tapahtuman jälkeen. Taloudenhoitaja Heli (heli.lahtinen@erto.fi) voi ostaa matkaliput puolestasi. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen palautamme omavastuun vain lääkärintodistusta vastaan. 

Täytätkö tänä vuonna pyöreitä, etkä ennättänyt mukaan kevätkokoukseen? Ystea haluaa muistaa vuonna 2024 30, 40, 50 ja 60 vuotta täyttäviä maksamalla syyskokouksen omavastuuosuuden. Omavastuuosuus palauttaminen edellyttää kokoukseen osallistumista ja se palautetaan tilillesi tapahtuman jälkeen. Lisätietoja omavastuuosuuden palautuksesta saa taloudenhoitaja Heliltä (heli.lahtinen@erto.fi).

Kuva: Katriina Kinnunen

Ilmottautuminen on sitova. Omavastuuosuus palautetaan vain sairauslomatodistusta vastaan tapahtuman jälkeen.
Yksityisen sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset Ystea
Tampere-talo (Courtyard by Marriot -hotellille pääsee yhdyskäytävää pitkin)
MAKSUT
Syyskokous, majoittuminen 1hh, show & dinner. 70,00 €, Syyskokous, majoittuminen 2hh, show & dinner. 50,00 €, Syyskokous, show & dinner (ilman majoitusta). 20,00 €, Osallistun vain syyskokoukseen (sis. lounas & kahvi) 0,00 €