Syyskokous ja ALFAURO[U]S komedia -esitys Linnateatterissa

Tapahtuman kuva
13.11.2024, klo 17.30 - 21.00
14.9.2024, klo 14.00 - 3.10.2024, klo 00.00
Sanna Koivusaari, sanna.koivusaari@erto.fi, puh. 040 8377 878
Kutsumme kaikki Varsinais-Suomen aluejärjestön jäsenet vuosikokoukseen Linnateatteriin keskiviikkona 13.11.2024 klo 17.30 (Humalistonkatu 7, 20100 Turku).

Vuosikokouksessa käsittelemme sääntömääräisten asioiden lisäksi Erto Varsinais-Suomen aluejärjestön purkamista. Vaikka ry-toiminta lakkautetaan, Varsinais-Suomen aluetoimijat järjestävät jatkossakin jäsenille vapaa-ajan virkistystoimintaa. Purkutoimissa on kyse siitä, että halutaan madaltaa toimintaan osallistumisen kynnystä ja järjestää tapahtumia ilman ry-muotoisen toiminnan byrokratiaa. Uudistusta on suunniteltu jo vuodesta 2021 kaikkien Erton aluetoimijoiden kanssa. Kokoukseen voivat osallistua maksutta kaikki alueen jäsenet ja kokouksessa on tarjolla kahvi/tee, suolainen piirakka ja pulla. Ilmoita lisätiedoissa ruoka-allergiat tai -rajoitteet.

Kokouksen jälkeen siirrymme nauttimaan Linnateatterin ALFAURO[U]S komedia -esitystä klo 19 alkaen. Myös avecit ovat tervetulleita teatteriin.

Hinta: 19 € jäsen, 38 ei-jäsen. Kokoukseen osallistuminen on maksuton.
Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Paikkoja showhun on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset viimeistään 3.10.2024 ja valitse ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko vain kokoukseen tai kokoukseen sekä esitykseen. Jäsenedun saaminen edellyttää kokoukseen osallistumista. Ilmoittautuminen on sitova.

Varsinais-Suomen hallitus toivottaa osallistujat lämpimästi tervetulleiksi!

Esitys:
ALFAURO[U]S
Onko Alfauroutta enää olemassa, vai onko se vain myytti?

Onko miehen aika päivittää itsensä? Kukapa ei haluaisi olla Alfauros. Laumanjohtaja, joka kärpäspaperin lailla vetää puoleensa lajinsa halutuimpia yksilöitä. Luolamies, joka tietää mitä tekee ja tekee sen oikein, tyylikkäästi, miehekkäästi. Laumanjohtaja, jonka vetovoiman aistii heti kun hänet näkee ja on saman tien valmis seuraamaan häntä.

Onko Alfaurous mahdollista saavuttaa, vai onko se jotakin sellaista, mitä vain muut näkevät?
Onko Alfaurous myytti? Voiko sellaiseksi tulla? Voiko harjoitella alfapiirteitä, joita muut sitten arvostaisivat? Rauhallisuus, vähäpuheisuus, isoäänisyys, hymyilemättömyys? Onko nämä Alfauroksen piirteitä vai kehitettyjä kliseitä, jotka saattavat kääntyä nololla tavalla esittäjäänsä vastaan?

Alfauro[u]s tarjoaa ytimiin asti pureutuvaa naurua, mutta myös valmiuksia tunnistaa oman lähipiirin alfaurokset sekä tärppejä oman alfauden saavuttamiseen. Nykypäivän pokauskurssit ruoditaan läpi raadollisesti ja selvitetään, millaiset alfat tätä maailmaa oikeasti pyörittävät. Se on elämänmakuinen sekoitus komediaa ja stand upia!

LAVALLA: Mika Räinä & Tom Petäjä
OHJAUS: Ilari Johansson
KÄSIKIRJOITUS: Ilari Johansson & Mika Räinä

Seuraa meitä Facebookissa 

Ilmoittautuminen on sitova.
Varsinais-Suomi
Syyskokous ja ALFAURO[U]S komedia -esitys Linnateatterissa keskiviikkona 13.11.2024 klo 17.30 (Humalistonkatu 7, 20100 Turku).
MAKSUT
Jäsenhinta 19,00 €, Ei-jäsen 38,00 €, Pelkkä kokous 0,00 €