Kanta-Hämeen aluejärjestön vuosikokous sekä hyvää ruokaa ja teatteria

Tapahtuman kuva
9.11.2024, klo 15.00 - 20.30
16.9.2024, klo 00.00 - 25.10.2024, klo 00.00
Kanta-Hämeen aluejärjestö ry, pj Teppo Klemetti, (0469301913 / teppo.klemetti@gmail.com)
Kutsumme kaikki Erton Kanta-Hämeen aluejärjestö ry:n jäsenet vuoden 2024 vuosikokoukseen lauantaina 9.11. klo 15.00 alkaen. Vuosikokousiltapäivämme koostuu kolmesta ohjelmaosiosta.

Vuosikokous 2024

Vuosikokous alkaa Ravintola Brahessa (Raatihuoneenkatu 3, 13100 Hämeenlinna) klo 15.00.

Vuosikokouksessa päätetään Kanta-Hämeen aluejärjestö ry:n purkamisesta.

Ei kuitenkaan huolta, sillä toiminta jatkuu! Aktiivisen upeat aluetoimijamme järjestävät jatkossakin jäsenille vapaa-ajan virkistystoimintaa. Käytännössä purkamistoimissa on kyse siitä, että halutaan madaltaa toimintaan osallistumisen kynnystä ja järjestää tapahtumia ilman ry-muotoisen toiminnan byrokratiaa. Uudistusta on suunniteltu jo vuodesta 2021 yhteistyössä Erton aluetoimijoiden kanssa.

Kokouksen esityslista toimitetaan kaikille ilmoittautuneille viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

HUOM! Ilmoittaudu kokoukseen ja ruokailuun viimeistään pe 25.10. mennessä, jotta tiedämme varata tarpeeksi tilaa koko porukalle.

Ruokailu

Kokouksen jälkeen (n. klo 16) on aikaa syödä. Aluejärjestö tarjoaa jäsenilleen pääruoan ja mukaan voi valita omakustanteisesti muutakin syötävää tai juotavaa Brahen erinomaisesta listasta. Aikaa varmasti on.

Lisätietoa ravintolasta ja menun löydät täältä!

Teatteri

Puoli kuudelta siirrymme Verkatehtaalle Hämeenlinnan Teatteriin katsomaan klo 18.00 alkavaa komedianäytelmää "39 askelta". Teatterilippu on normaalihinnaltaan liki 40€, mutta Erton Kanta-Hämeen aluejärjestö hoitaa jäsentensä lippukuluista puolet. Lipun omakustannehinnaksi jää siis VAIN 20€. Huomaathan, että ilmoittautuminen teatteriin on sitova, eikä maksettuja lippuja voida palauttaa.

HUOM! Jos lähdet mukaan teatteriin, ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään maanantaina 7.10. mennessä!

Näytelmästä lisää täältä!

Tule mukaan mukavaan porukkaan keskustelemaan uudistuvasta aluetoiminnasta ja sen kehittämisestä! Kaikki uudet ideat,
ajatukset ja ehdotukset ovat lämpimästi tervetulleita!


Ilmoittautuminen teatteriin on sitova, eikä maksettuja lippuja voida palauttaa
Kanta-Häme
Ravintola Brahe on tunnelmallinen kellariravintola Hämeenlinnan oikeustalon takana Raatihuoneenkadulla. A la carte -listalta löytyy perinteisten ravintola-annosten lisäksi myös vegaanisia vaihtoehtoja. Parkkipaikkoja löytyy ravintolan edestä Raatihuoneenkadulta, lähikatujen varsilta sekä Verkatehtaan ympäristöstä. Osa parkkipaikoista saattaa olla maksullisia.