Erton Keski-Suomen aluejärjestön vuosikokous

Tapahtuman kuva
1.11.2024, klo 17.00 - 19.00
3.10.2024, klo 00.00 - 1.11.2024, klo 00.00
Reijo Partanen
Tervetuloa Erton Keski-Suomen aluejärjestön vuosikokoukseen

Pidämme kokouksen kuurojen yhdistyksen tiloissa osoitteessa Ilmarisenkatu 20, 40100 Jyväskylä Perjantaina 1.11.2024 klo 17.00 alkaen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä keskustellaan Erto Keski-Suomen ry muotoisen toiminnan tulevaisuudesta ja päätämme Erton Keski-Suomen aluejärjestön ry:n purkamisesta.

Ry pohjainen toiminta on hallituksemme mielestä muodostunut varsin kankeaksi ja jopa hankalaksikin kun ajatellaan että aluejärjestömme varsinainen tehtävä on kuitenkin tuottaa alueen jäsenistölle mukavia tapahtumia ja virkistystoimintaa. Käytännössä purkamistoimissa on kyse siitä, että halutaan madaltaa toimintaan osallistumisen kynnystä ja järjestää tapahtumia ilman ry-muotoisen toiminnan byrokratiaa. Uudistusta on suunniteltu jo vuodesta 2021 yhteistyössä muiden Erton aluetoimijoiden kanssa. Ry:n purkamiseen tarvitaan kaksi kokousta jossa käsitellään tätä asiaa ja tämä kokous on toinen.

Moni on suullisesti kertonut vieroksuvansa perinteistä ry toimintaa ja siksi on jättäytynyt toiminnastamme etäämmälle. Toivomme että keveämmällä mallilla saisimme jäsenistömme aktivoitumaan paremmin ja osallistumaan toimintaamme ideoimalla ja jopa järjestämällä erilaisia tapahtuma jäsenistömme iloksi. Tule mukaan keskustelemaan uudistuvasta aluetoiminnasta ja sen kehittämisestä! Kaikki uudet ideat, ajatukset ja ehdotukset ovat lämpimästi tervetulleita!

Aluejärjestön kokouksessa on tarjolla makeaa ja suolaista pikkupurtavaa sekä juotavaakin

Aluejärjestö toivoo että kokoukseen ilmoittaudutaan jotta tiedämme suunnilleen osallistujien määrän, toki kokoukseen voi jäsen tulla myös ilmoittautumatta

Terveisin Erton Keski-Suomen aluejärjestön hallitus

Lisätietoja voit kysellä Aluejärjestömme puheenjohtajalta Reijo Partaselta. puh: 040 766 3753, sähköposti: reijo.partanen@erto.fi

Tapahtumaan on lupautunut osallistumaan myös Järjestöpäällikkö Soile Lindstedt ja Soile tullee kertomaan Erton ajankohtaisista asioita ennen kokousta.

Kokouksen jälkeen aluejärjestö tarjoaa 15 nopeimmalle sisäänpääsyn legendaariselle Live Music Club Poppariin jossa saadaan kuulla mm  Topi Sorsakosken Agents-ajan hittejä. Erillinen ilmoitus tästä löytyy tapahtumakalenterista ja liput jaetaan kokouksen jälkeen niille jotka ovat osallistuneet vuosikokoukseen sekä ovat ilmottautuneet Poppariin. Jos lippuja jää yli niin jaamme ylimääräiset liput kokoukseen osallistujien kesken ja tarvittaessa arvomme loput liput.

Muista siis ilmottautua Popparin tapahtumaan ajoissa ja muista tulla vuosikokoukseen saadaksesi lipun!

Keski-Suomi
Kuurojen yhdistys, Ilmarisenkatu 20, 40100 Jyväskylä