Soan syyskokous 2024 ja pizzakoulu

Tapahtuman kuva
17.11.2024, klo 13.00 - 18.00
20.10.2024, klo 11.00 - 8.11.2024, klo 23.30
Riikka Torvela, riikka.torvela@erto.fi
Tervetuloa osallistumaan Soan syyskokoukseen sunnuntaina 17.11. Kokoustamisen jälkeen tiedossa mahtavaa meininkiä, sillä luvassa on pizzeria Via Tribunali Kallion napolilaistyylinen pizzakoulu! 

Suomen Optometrian Ammattilaiset ry:n syyskokous pidetään sunnuntaina 17.11. Helsingissä, pizzeria Via Tribunali Kallion tiloissa klo 13 alkaen. Kokouksen päätyttyä n. klo 14.30 alkaen vuorossa on pizzakoulu, jonka aikana opimme napolilaisesta pizzakulttuurista ja pizzan valmistamisen tekniikoista sekä pääsemme tekemään omat pizzat alusta loppuun Via Tribunalin parhaiden pizzaiolojen opastuksella.

Pizzakoulun ohjelma:
  • Opit napolilaisen pizzan historiasta ja pizzakulttuurista (ja ymmärrät miksi napolilaista pizzaa rakastetaan niin paljon ympäri maailman)
  • Pääset valmistamaan napolilaisen pizzan pohjan eli taikinan itse (saat tekemäsi taikinan mukaan kotiin, jotta pääset harjoittelemaan pizzan tekoa heti myös kotona)
  • Saat valmistaa meidän tekemästä taikinasta pizzapohjan ja voit harjoitella sen paistamista ennen oman pizzan tekoa
  • Täytät oman pizzan valitsemillasi laadukkailla raaka-aineilla, joita käytämme ravintoloissamme joka päivä!
  • Mario auttaa sinua valmistamaan ja paistamaan oman pizzan yhdessä muiden kurssilaisten kanssa.

Tapahtuma huipentuu napolilaiseen päivälliseen, jossa syödään itse valmistetut pizzat yhdessä porukalla ja nautitaan sekä ruoasta että seurasta!

Ota pizzakouluun mukaan noin 2 litran säilytysrasia taikinaa varten. Pizzakoulun arvioitu kesto ruokailun kera on noin 3-3.5h. 

Jäsenelle kokouspäivän omavastuu pizzakoulun kera on vain 20 €. Pelkkään kokoukseen osallistuminen veloituksetta. Kokoukseen voi osallistua myös etänä.

Soa kustantaa jäsenen matkaliput julkisella kulkuneuvolla, korvaus tapahtuman jälkeen tositetta vastaan. 

Lisätietoja ravintolasta sekä pizzakoulusta löydät täältä!


Ilmoittautuminen 8.11. mennessä on sitova.
Suomen Optometrian Ammattilaiset
Pizzeria Via Tribunali Kallio.
MAKSUT
Kokoukseen ja pizzakouluun 20,00 €, vain kokoukseen 0,00 €