Pikkujouluinen ilta Pasilassa - tule viihtymään ja tutustumaan! Pidämme myös vuosikokouksen

Tapahtuman kuva
8.12.2023, klo 17.00 - 21.00
20.11.2023, klo 00.00 - 3.12.2023, klo 23.30
Helena Tanaka, rodoro888@gmail.com tai Soile Lindstedt, soile.lindstedt@erto.fi
Aloitamme vuosikokouksella klo 17 kahvien kera ja jatkamme rennolla illanvietolla, jossa on mukavaa seuraa, elävää musiikkia ja hyvää tunnelmaa.  

Tervetuloa Erton Helsinki-Uudenmaan aluejärjestön vuosikokoukseen ja pikkujouluiseen illanviettoon klo 17- n. 20. Aloitamme vuosikokouksella kahvien kera, ja jatkamme rennolla illanvietolla, jossa on tarjolla mukavaa seuraa, elävää musiikkia ja hyvää tunnelmaa. 

Aloitamme kello 17:00 Insinöörit & Ekonomit -talon Tohtori-tilassa käyden vuosikokouksen asiat läpi. Kokouksen ohessa on tarjolla kaffet ja pientä suolaista sekä makeaa.
Vuosikokouksen jälkeen siirrymme kello 18:00 talon toiselle puolelle, Erton toimitiloihin, jossa jatkamme rennoissa tunnelmissa.

Illan aikana meitä viihdyttää ihastuttava Lesmana Vilmi, joka on tuttu Voice of Finlandin neljänneltä tuotantokaudelta. "Lesmana is a singer and songwriter from Finland. She grew up in Indonesia and has been living in Finland nearly 20 years. Lesmana writes songs about the gospel, love and life. She speaks three languages, indonesia, finnish and english. As a singer her best genres are pop, rock and jazz." Jos haluat tutustua Lesmanan esityksiin, niin löydät hänet YouTubesta ja Spotifysta. Nyt kannattaa kuitenkin tulla nauttimaan live-esityksestä.

Voit halutessasi tuoda jonkin pienen pikkujoululahjan (max 5 €), niin saadaan vaihdella hyvän tuulen paketteja.


Voit ilmoittautua tulevasi vuosikokoukseen ja/tai pikkujouluiseen illanviettoon. Jotta osaamme varautua pikkujouluillan pikkutarjoiluihin, niin muista ilmoittautua 3.12 mennessä.
 
Mitä Erton aluetoiminta oikein on?
Ertolla on 16 toimivaa aluejärjestöä, jotka ideoivat ja järjestävät alueen ertolaisille vapaa-ajan virkistystoimintaa. Useimmiten näihin tapahtumiin ovat tervetulleita myös seuralaiset ja perheenjäsenet. Erto tukee näiden tapahtumien järjestämistä, mutta alueiden toimijat niitä itsenäisesti järjestelevät.

Oletko sinä tuuminut itsellesi uutta harrastusta?
Nyt on oiva tilaisuus lähteä mukaan Erton aluetoimintaan, tapaamaan uusia ihmisiä, ideoimaan ja järjestämään Helsinki-Uusimaan ertolaisille erilaisia vapaa-ajan tapahtumia. Jos mielessäsi on jo nyt jokin mukava tuleva vapaa-ajan juttu, niin tule ihmeessä kertomaan siitä.

Erton järjestöpäällikkö Soile Lindstedt on mukana tapahtumaillassa ja kertoilee ajankohtaisista Erton kuulumisista. Soile toivoo tutustuvansa mahdollisemman moneen ertolaiseen tässä tapahtumassa.

Tule mukaan tutustumaan alueesi Erto-toimintaan, olet lämpimästi tervetullut! Tapahtuma on jäsenille täysin maksuton.

Ilmoittautuminen on sitova.
Helsinki-Uusimaa
Itä-Pasila, Insinöörit ja Ekonomit talo, Erton toimitilat
LIITTEET