10 oppia johtamisesta: kompastuskivistä oivalluksiin

Tapahtuman kuva
3.4.2024, klo 18.00 - 19.00
11.1.2024, klo 16.00 - 3.4.2024, klo 16.00
Soile Lindstedt, soile.lindstedt@erto.fi
Johtaminen ei ole pelkkää suunnitelmien laadintaa tai käskyjen jakamista. Se on syvää ymmärrystä ihmisistä, heidän motivaatioistaan ja tunteistaan. Ota mukaasi 10 timanttista oppia, jotka voivat valaista ja inspiroida omaa johtamisen polkuasi.

Jokainen johtaja on oman polkunsa kulkija, mutta tietyt opit ja taidot ovat yhteisiä kaikille menestyville johtajille. Sukella kanssamme johtamisen monimuotoiseen maailmaan, ja paljasta johtajuutesi todellinen potentiaali.

10 oppia johtamisesta: kompastuskivistä oivalluksiin -webinaarin pitää Helene Auramo.

Astu Helene Auramon kenkiin ja kohtaa ne kompastuskivet ja oivallukset, jotka ovat muovanneet hänet johtajaksi, joka hän on tänään. Ota mukaasi 10 timanttista oppia, jotka voivat valaista ja inspiroida omaa johtamisen polkuasi.

Webinaari tallennetaan, ja voit katsoa tallenteen myöhemmin uraportaalista, vaikka et pääsisikään live-tapahtumaan mukaan. Saat siitä ohjeet sähköpostiisi myöhemmin, kun tallenne on valmistunut. Ilmoittautumista ei siis tarvitse perua, vaikket pääsisikään livenä mukaan. Webinaari on Erton jäsenille maksuton.

Yhteistyökumppani
Webinaari. Kirjaudu UP! Partnersin jäsenportaaliin https://www.urapalvelut.fi/erto , jonka jälkeen pääset osallistumaan webinaariin.
YHTEISTYÖSSÄ