Älykäs itsensä johtaminen ja jatkuva uudistuminen

Tapahtuman kuva
17.4.2024, klo 18.00 - 19.00
11.1.2024, klo 16.00 - 17.4.2024, klo 16.00
Soile Lindstedt, soile.lindstedt@erto.fi
Kehitä itsesi johtamisen taitoja, jotka tukevat ammatillista kasvuasi ja henkilökohtaista elinvoimaasi. Itsensä johtaminen tarkoittaa yksinkertaisimmillaan sitä, että osaat viedä haluamasi asiat elämässäsi käytäntöön ja osaat myös johtaa itsesi haluamiisi tavoitteisiin tai tilanteisiin.

Jos vertaat itsensä johtamisen termiä itsensä kehittämiseen, tässä on niiden merkittävin ero: Itsensä kehittämisessä keskitytään enemmän elämän suunnitteluun, tavoitteiden määrittämiseen, erilaisten taitojen harjoitteluun ja tiedon kerryttämiseen. Itsensä johtaminen taas keskittyy siihen, miten saat vietyä itsensä kehittämisen eri osa-alueet onnistuneesti käytäntöön.

Älykäs itsensä johtaminen ja jatkuva uudistuminen -webinaarissa alustaa Pentti Sydänmaanlakka.

Löydä avaimet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja jatkuvaan uudistumiseen, joilla varmistat menestyksesi ja resilienssisi muuttuvassa maailmassa. Kehitä itsesi johtamisen taitoja, jotka tukevat ammatillista kasvuasi ja henkilökohtaista elinvoimaasi.

Tervetuloa!

Webinaari tallennetaan, ja voit katsoa tallenteen myöhemmin uraportaalista, vaikka et pääsisikään live-tapahtumaan mukaan. Saat siitä ohjeet sähköpostiisi myöhemmin, kun tallenne on valmistunut. Ilmoittautumista ei siis tarvitse perua, vaikket pääsisikään livenä mukaan. Webinaari on Erton jäsenille maksuton.

Yhteistyökumppani
Webinaari. Kirjaudu UP! Partnersin jäsenportaaliin https://www.urapalvelut.fi/erto , jonka jälkeen pääset osallistumaan webinaariin.
YHTEISTYÖSSÄ