Hyvä pomo, paha pomo: Mitä alaisesi todella toivovat sinulta?

Tapahtuman kuva
16.10.2024, klo 18.00 - 19.00
11.1.2024, klo 16.00 - 16.10.2024, klo 16.00
Soile Lindstedt, soile.lindstedt@erto.fi
Mikä erottaa rakastetut pomot niistä, jotka aiheuttavat turhautumista? Tutustu Tapio Aaltosen ja Pauli Juutin tutkimuksen pohjalta alaistesi toiveisiin ja opettele välttämään yleiset johtamisen kompastuskivet.

Johtaminen ei ole pelkkää suunnitelmien laadintaa tai käskyjen jakamista. Se on syvää ymmärrystä ihmisistä, heidän motivaatioistaan ja tunteistaan. Jokainen johtaja on oman polkunsa kulkija, mutta tietyt opit ja taidot ovat yhteisiä kaikille menestyville johtajille. Sukella kanssamme johtamisen monimuotoiseen maailmaan, ja paljasta johtajuutesi todellinen potentiaali.

Webinaarissa alustaa Tapio Aaltonen

Tervetuloa!

Webinaari tallennetaan, ja voit katsoa tallenteen myöhemmin uraportaalista, vaikka et pääsisikään live-tapahtumaan mukaan. Saat siitä ohjeet sähköpostiisi myöhemmin, kun tallenne on valmistunut. Ilmoittautumista ei siis tarvitse perua, vaikket pääsisikään livenä mukaan. Webinaari on Erton jäsenille maksuton.

Yhteistyökumppani
Webinaari. Kirjaudu UP! Partnersin jäsenportaaliin https://www.urapalvelut.fi/erto , jonka jälkeen pääset osallistumaan webinaariin.
YHTEISTYÖSSÄ