Markkinoinnin ammattilaisen arvo

Tapahtuman kuva
9.4.2024, klo 08.30 - 09.30
1.3.2024, klo 12.00 - 8.4.2024, klo 23.30
Markkinoinnin ammattilaisen arvo
MK Aamukahviseuran palkkaspesiaali: Vieraina Juri Aaltonen (Erto) ja Kati Huovinmaa (ammattimentori)

Mitä markkinoinnin alalla tienataan? Kuinka neuvottelen oikean palkan suhteessa työtehtäviini, ja mistä muista elementeistä kuin palkasta ammattilaisuuden arvo koostuu?

MK Aamukahviseuran palkkaspesiaalissa käydään läpi Digmaritin ja Toimihenkilöliitto Erton palkkakyselyyn pohjaava uusin palkkasuositus markkinoinnin alalle. Tunnin aikana puhutaan niin palkoista kuin myös laajemmin markkinoinnin alan työelämästä.

Juri Aaltonen käy läpi tuoreen palkkasuosituksen, ja Kati Huovinmaa tuo esille muut elementit, jotka vaikuttavat työn mielekkyyteen ja kokemukseen ammattilaisen arvosta palkkauksen lisäksi.

Digmarit ry:n palkkasuositukseen ja keskusteluun pohjautuvassa tilaisuudessa halutaan kannustaa markkinoinnin alalla toimivia palkka-avoimuuteen ja oman osaamisen oikeaan arvottamiseen: näillä voimme yhdessä luoda kullekin toimivimman työelämän.
Tunnin aikana käsittelemme ainakin seuraavia teemoja:
  • Kuulet, millainen on Digmarit ry:n ja Toimihenkilöliitto ERTO:n palkkasuositus alalla toimiville.
  • Saat tukea ja rohkaisua palkasta ja työn arvosta puhumiseen.
  • Saat uusia näkökulmia oman ammatillisen arvon sekä työn merkityksellisyyden ja mielekkyyden arviointiin ja pohdintaan.
  • Lisäksi apunasi koko lähetyksen ajan on chatissä Digmarit ry:n puheenjohtaja Johanna Juntunen
Toivottavasti näemme sinut linjalla mukana, lämpimästi tervetuloa!

MK Aamukahviseura on MarkkinointiKollektiivin toteuttama virtuaalinen aamukahvihetki, jossa jaetaan inspiraatiota vaihtuvien vieraiden kanssa kaikille markkinoinnin asiantuntijoillle. Tarjolla on rentoa keskustelua markkinoinnin alan ajankohtaisuuksista, aiheista ja ilmiöistä.

MK Aamukahviseura on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille ja osallistuminen on veloituksetonta.

Huomioithan seuraavan ilmoittautuessasi:
Ilmoittautumalla hyväksyt, että yhteystietosi voidaan luovuttaa kyseisen MarkkinointiKollektiivin Aamukahviseura-tilaisuuden kumppanille, eli vieraallemme. Saat myös jatkossa kutsut tuleviin MarkkinointiKollektiivin Aamukahviseuroihin.

Digmarit
MK Aamukahviseuran palkkaspesiaali 9.4.2024: Markkinoinnin ammattilaisen arvo Tiistai 9.4.2024, 8:30–9:30 Virtuaalitilaisuus Demiossa