Webinaari: Tekoäly taloushallinnon ammattilaisille 17.4.2024 klo 15-17

Tapahtuman kuva
17.4.2024, klo 15.00 - 17.00
18.3.2024, klo 10.00 - 14.4.2024, klo 21.00
katja.reini@erto.fi
Tekoäly on tullut jäädäkseen, ja se mullistaa myös taloushallinnon alan. Haluatko olla mukana tässä muutoksessa ja hyödyntää tekoälyn tarjoamat mahdollisuudet omassa työssäsi?
Webinaarin aikana käsittelemme tekoälyn perusteita, sen sovelluksia taloushallinnossa sekä vaikutuksia asiakaspalveluun ja uusiin palveluihin. Asiantuntevat kouluttajamme Joonas Vuola (AI-Akatemia) ja Sunny Viljamaa (UP Partners) jakavat tietoa ja kokemuksia tekoälyn hyödyntämisestä.
Varaa kalenteriisi 17.4. klo 15-17 ja liity mukaan Teams-ympäristöömme kuulemaan asiantuntijoiden näkemyksiä tekoälyn nykytilasta ja tulevaisuudesta taloushallinnon alalla. Ilmoittaudu nyt maksuttomaan webinaariin Taloushallinnon ammattilaisille ja ole eturintamassa ottamassa tekoälyn osaksi työtäsi! Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille.
Suosittelemme myös ERTON jäsenilleen tarjoamia UP tekoälywebinaareja katsottavaksi etukäteen yleistietouden vahvistamiseksi. UP Partnersien jäsenportaalin pääset Erton nettisivuilta kohdasta jäsenyys ja jäsenpalvelut ja -edut.

Taloushallinnon ammattilaiset
Teams -webinaari. Linkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuutta. Webinaari on maksuton Taloushallinnon ammattilaiset ry:n jäsenille ja se tallennetaan ja jaetaan ilmoittautuneille tilaisuuden jälkeen palautekyselyn yhteydessä.
Webinaari