Ystean kevätkokous & Vihdoinkin irti!

Tapahtuman kuva
18.5.2024, klo 12.00 - 22.00
18.3.2024, klo 00.00 - 15.4.2024, klo 23.30
Marianne Heikkonen (marianne.heikkonen@erto.fi)
Tule viettämään kanssamme iloista kevätpäivää Helsinkiin!

Ystean kevätkokous järjestetään lauantaina 18.5. Vanhan kirkkopuiston laidalla sijaitsevassa Scandic Helsinki Hub -hotellissa. Päivä aloitetaan lounaalla klo 12 ja jatkamme kokoukseen noin klo 14. Kokouksessa käsitellään sääntömääräisinä asioina viime vuoden toiminta sekä tilinpäätös. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Kokouksen jälkeen nautimme kolmen ruokalajin illallisen hotellin ravintolassa ja jatkamme nauruntäyteistä iltaa klo 19 Tomi Haustolan ja Heikki Viljan stand upin parissa Avoimet ovet -teatterissa.

Jäsenet voivat tehdä esityksiä jäsenkokouksen käsiteltäväksi. Esityksen on toimitettava 30 päivää ennen kokousta puheenjohtajalle sähköpostitse paivi.pirinen-kervinen@erto.fi.

Tilat ja majoittuminen: Osallistujille on varattu yhden ja kahden hengen huoneita. Virkeimmillä majoittautujilla on mahdollisuus myös aamusaunaan. Tapahtuman omavastuu on 2 hh:ssa 60 euroa ja 1 hh:ssa 80 euroa. Ilmoitathan mahdollisen huonekaveritoiveen lisätiedoissa. Pääset tutustumaan hotelliin ja kokoustiloihin tästä. Hotellissa, ravintolassa ja teatterissa on huomioitu esteettömyys.

Matkakulut: Kokousosallistujien matkat korvataan halvimman julkisen liikenteen mukaan. Jos julkista liikennettä ei ole käytettävissä, ota yhteyttä puheenjohtaja Päiviin (paivi.pirinen-kervinen@erto.fi) oman auton tai taksin käytöstä sopiaksesi. Mikäli asut Kuopiossa tai sen pohjoispuolella ja tarvitset pitkän matkan vuoksi lentolipun, ota yhteyttä taloudenhoitaja Heliin (heli.lahtinen@erto.fi). Voit hankkia matkalippusi itse ja laskuttaa ne matkalaskulla tapahtuman jälkeen. Taloudenhoitaja Heli voi ostaa matkaliput puolestasi. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen palautamme omavastuun vain lääkärintodistusta vastaan.

Täytätkö tänä vuonna pyöreitä? Ystea haluaa muistaa vuonna 2024 30, 40, 50 ja 60 vuotta täyttäviä jäseniään maksamalla kevät- tai syyskokouksen omavastuuosuuden. Omavastuuosuus palautetaan tilillesi ilmoittautumisen jälkeen. Lisätietoja omavastuuosuuden palautuksesta saa taloudenhoitaja Heliltä (heli.lahtinen@erto.fi). Syyskokous järjestetään 16.11.2024 Tampereella.

Kuva: Miia And

Ilmottautuminen on sitova. 16.4.2024 jälkeen peruutuksista palautetaan omavastuuosuus vain lääkärintodistusta vastaan.
Yksityisen sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset Ystea
MAKSUT
Kevätkokous, majoittuminen 1 henkilön huoneessa, illallinen ja stand up. 80,00 €, Kevätkokous, majoittuminen 2 henkilön huoneessa, illallinen ja stand up. 60,00 €, Osallistun vain kevätkokoukseen Helsingissä. 0,00 €, Osallistun vain kevätkokoukseen etäyhteydellä. 0,00 €, Kevätkokous, illallinen ja stand up (ilman majoitusta) 30,00 €