Keski-Suomen aluejärjestön ylimääräinen kokous

Tapahtuman kuva
4.5.2024, klo 18.00 - 19.30
20.3.2024, klo 09.00 - 4.5.2024, klo 18.00
Tervetuloa Erton Keski-Suomen aluejärjestön ylimääräiseen kokoukseen ja sen jälkeen katsomaan Ismo Leikolan Stand Up -keikkaa!

Pidämme kokouksen ravintola Sohwittaren kokoustilassa osoitteessa Piippukatu 3, 40100 Jyväskylä lauantaina 4.5.2024 klo 18.00 alkaen. Kokouksessa käsitellään Erto Keski-Suomen ry muotoisen toiminnan tulevaisuutta ja päätämme Erton Keski-Suomen aluejärjestön ry:n purkamisesta.

Ry pohjainen toiminta on hallituksemme mielestä muodostunut varsin kankeaksi ja jopa hankalaksikin kun ajatellaan että aluejärjestömme varsinainen tehtävä on kuitenkin tuottaa alueen jäsenistölle mukavia tapahtumia ja virkistystoimintaa. Käytännössä purkamistoimissa on kyse siitä, että halutaan madaltaa toimintaan osallistumisen kynnystä ja järjestää tapahtumia ilman ry-muotoisen toiminnan byrokratiaa. Uudistusta on suunniteltu jo vuodesta 2021 yhteistyössä muiden Erton aluetoimijoiden kanssa. Ry:n purkamiseen tarvitaan kaksi kokousta jossa käsitellään tätä asiaa ja tämä kokous on ensimmäinen, toinen kokous on tarkoitus järjestää syksyllä / talvella ennen vuoden vaihdetta.

Moni on suullisesti kertonut vieroksuvansa perinteistä ry toimintaa ja siksi on jättäytynyt toiminnastamme etäämmälle. Toivomme että keveämmällä mallilla saisimme jäsenistömme aktivoitumaan paremmin ja osallistumaan toimintaamme ideoimalla ja jopa järjestämällä erilaisia tapahtuma jäsenistömme iloksi. Tule mukaan keskustelemaan uudistuvasta aluetoiminnasta ja sen kehittämisestä! Kaikki uudet ideat, ajatukset ja ehdotukset ovat lämpimästi tervetulleita!

Aluejärjestön kokouksessa on tarjolla kahvi ja pikkusuolainen tarjoilu.

Kokouksen jälkeen jaamme Ismo Leikolan Stand Up -esitykseen liput ilmoittautuneille ja omavastuunsa maksaneille. Ismo esiintyy Jyväskylän Paviljongissa Encore-salissa alkaen klo 20.00.

Aluejärjestö toivoo että kokoukseen ilmoittaudutaan jotta tiedämme suunnilleen osallistujien määrän, toki kokoukseen voi jäsen tulla myös ilmoittautumatta

Terveisin Erton Keski-Suomen aluejärjestön hallitus

Lisätietoja voit kysellä Aluejärjestömme puheenjohtajalta Reijo Partaselta. puh: 040 766 3753, sähköposti: reijo.partanen@erto.fi

Keski-Suomi
Ravintola Sohwitar