Pohjois-Savon aluejärjestön kevätkokous ja ruokailu Amarillossa

Tapahtuman kuva
23.4.2024, klo 18.00 - 20.30
5.4.2024, klo 08.00 - 19.4.2024, klo 12.00
Jenni Rihti
Tervetuloa mukaan kaikki Erton Pohjois-Savon aluejärjestön jäsenet tiistaina 23.4.2024 järjestettävään kevätkokoukseen!

Kevätkokouksessa asialistan ohjelman lisäksi on rentoa tunnelmaa, hyvää ruokaa ja tietoa tulevista tapahtumista Pohjois-Savon alueella. Tule tutustumaan muihin jäseniin ja vietetään kiva ilta yhdessä!

Kevätkokouksessa asialistalla on Pohjois-Savon aluejärjestö ry:n purkaminen, josta aluejärjestön puheenjohtaja Jenni Rihti antaa kokouksessa lisää tietoa. Asia ei kuitenkaan anna aihetta huoleen, sillä vaikka päätämme kokouksessa yhdistyksen purkamisesta, järjestettävät tapahtumat eivät siihen lopu. Aktiivisen upeat aluetoimijamme järjestävät jatkossakin jäsenille vapaa-ajan virkistystoimintaa entiseen tapaan.

Käytännössä purkamistoimissa on kyse siitä, että halutaan madaltaa toimintaan osallistumisen kynnystä ja järjestää tapahtumia ilman ry-muotoisen toiminnan byrokratiaa. Uudistusta on suunniteltu jo vuodesta 2021 yhteistyössä Erton aluetoimijoiden kanssa.

Kokouksen esityslista toimitetaan kaikille viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Tule mukaan keskustelemaan uudistuvasta aluetoiminnasta ja sen kehittämisestä! Kaikki uudet ideat, ajatukset ja ehdotukset ovat lämpimästi tervetulleita!

Terveisin, Pohjois-Savon aluejärjestön hallitus

Pohjois-Savo
Amarillo-kabinetti, Kuopio