Kutsu Erton Pohjois-Pohjanmaan aluejärjestö ry:n ylimääräiseen vuosikokoukseen

Tapahtuman kuva
16.5.2024, klo 17.30 - 20.00
15.4.2024, klo 00.00 - 6.5.2024, klo 00.00
sirkka.inkila@erto.fi
Kutsumme kaikki Erton Pohjois-Pohjanmaan jäsenet yhdistyksen ylimääräiseen vuosikokoukseen uniikkiin historiallisesti arvokkaaseen mallasjuomatehtaan Hostel Cafe Huvilaan.

Ylimääräisessä vuosikokouksen käsitellään seuraavat asiat:
Tilinpäätös, toimintakertomus sekä toiminnantarkastuskertomus vuodelta 2023 sekä  päätetään Erton Pohjois-Pohjanmaan aluejärjestö ry:n purkamisesta sekä hallitus antaa taloudellisen selvityksen, josta selviää yhdistyksen varat ja velat.

Ei kuitenkaan huolta huomisesta. Aktiivisen upeat aluetoimijat järjestävät jatkossakin jäsenille vapaa-ajan virkistystoimintaa. Käytännössä purkamistoimissa on kyse siitä, että halutaan madaltaa toimintaan osallistumisen kynnystä ja järjestää tapahtumia ilman ry-muotoisen toiminnan byrokratiaa. Uudistusta on suunniteltu jo vuodesta 2021 yhteistyössä Erton aluetoimijoiden kanssa.

Kokouksen esityslista ja asiakirjat toimitetaan kaikille kokoukseen osallistuville viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisessa olevaan sähköpostiin. Tarkistathan Oma Ertosta, että omat yhteystietosi ovat ajan tasalla.  Kokoukseen osallistujat saavat Tuiran Kesäsaunaan vapaalipun, joka toimitetaan kokouksen jälkeen osallistujille sähköpostiin.

Tule mukaan keskustelemaan uudistuvasta aluetoiminnasta ja sen kehittämisestä! Kaikki uudet ideat, ajatukset ja ehdotukset ovat lämpimästi tervetulleita!
Tilaisuus on maksuton, mutta pyydämme ilmoittautumaan  tarjoilun järjestämiseksi.
Tervetuloa!

Terveisin
Erton Pohjois-Pohjanmaan aluejärjestö ry:n hallitus

Ilmoittutuminen on sitova
Pohjois-Pohjanmaa
Uniikki historiallisen arvokas mallasjuomatehtaan Hostel Cafe Huvila