Erto Varsinais-Suomen aluejärjestön ylimääräinen kokous sekä opastettu kierros Ruissalon kasvitieteellisessä puutarhassa

15.5.2024, klo 17.00 - 19.00
9.4.2024, klo 09.00 - 7.5.2024, klo 23.30
Sanna Koivusaari, sanna.koivusaari@erto.fi, 040 8377 878
Tervetuloa Erton Varsinais-Suomen aluejärjestön ylimääräiseen kokouksen, jossa päätetään Varsinais-Suomen aluejärjestö ry:n purkamisesta.

Ei kuitenkaan huolta huomisesta. Tarkoituksena ei ole lopettaa aluetoimintaa, vaan kehittää nykymuotoista ”byrokraattista” ry-toimintaa matalan kynnyksen tapahtumatoiminnaksi. Tulevana toiminta-ajatuksena on, että nykyiset (aluejärjestön hallitus) ja tulevat aluetoimijamme järjestävät jatkossakin jäsenille suunnattujen vapaa-ajan virkistystapahtumien tuottamista, joka toteutetaan uudistuneella toimintamallilla. Uudistusta on suunniteltu jo vuodesta 2021 yhteistyössä Erton aluetoimijoiden kanssa.

Paikka: Ruissalon kasvitieteellinen puutarha, osoite: Ruissalon puistotie 215, 20100 Turku
Aika: klo 17–19
Kokouksen aikana on kahvitarjoilu (kahvi ja sämpylä sekä makea kahvileipä), ilmoitathan mahdollisista erikoisruokavalioista. Kokouksen jälkeen on opastettu kierros klo 18 sekä sen jälkeen mahdollisuus tutustua puutarhaan itsenäisesti.

Kokouksen esityslista toimitetaan kaikille viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Tule mukaan keskustelemaan uudistuvasta aluetoiminnasta ja sen kehittämisestä! Kaikki uudet ideat, ajatukset ja ehdotukset ovat lämpimästi tervetulleita!

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko vain kokoukseen vai sekä kokoukseen että opastetulle kierrokselle, sekä ilmoitathan mahdollisista erikoisruokavalioista

Kokoukseen osallistuminen on maksuton, opastettu kierros ja vierailu kasvihuoneisiin 5 €. Opastetulle kierrokselle paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittaudu viimeistään su 12.5.

Erton Varsinais-Suomen hallitus toivottaa osallistujat lämpimästi tervetulleiksi!

Ilmoittautuminen on sitova, joten jos sairastut tai tulee muita esteitä, niin ilmoitathan sanna.koivusaari@erto.fi, sillä paikkoja on rajoitetusti, ja haluamme myös vähentää ruokahävikkiä.
Varsinais-Suomi
Erto Varsinais-Suomen aluejärjestön ylimääräinen kokous sekä opastettu kierros Ruissalon kasvitieteellisessä puutarhassa Ruissalon kasvitieteellinen puutarha, osoite: Ruissalon puistotie 215, 20100 Turku
MAKSUT
Kokoukseen 0,00 €, Kierrokselle kasvitieteellisessä puutarhassa 5,00 €