Hed-verkkokurssi: "Taloustieto menestyksen tukena"

Tapahtuman kuva
3.4.2023, klo 15.00 - 25.11.2023, klo 00.00
1.4.2023, klo 00.00 - 5.11.2023, klo 00.00
Hanna Mutikainen tapahtumat@erto.fi

Hed - tämän kurssin jälkeen olet perillä taloustiedoista!

"Taloustieto menestyksen tukena" -verkkokoulutus on räätälöity henkilöstönedustajille. Jokaisen henkilöstönedustajan eli HEDin on hyvä tietää talousluvuista ainakin perusteet. Tässä koulutuksessa talousasiat ovat erittäin helposti omaksuttavia ja ymmärrettäviä. Ihan peruskäsitteistä alkaen.

Sopii kaikille henkilöstönedustajille ja suosittelemme lämpimästi tämän koulutuksen suorittamista, toimit sitten työpaikallasi joko luottamushenkilönä tai työsuojelun parissa. Kouluttautumiseen arvioidaan kuluvan aikaa noin 4 tuntia.

”Taloustieto menestyksen tukena” -verkkokoulutuksen sisällön on tuottanut liiketaloustieteilijä ja tunnettu talouskouluttaja Arto Suninen.

Kuuntele videolta, mitä Arto itse kertoo tästä verkkokoulutuksesta.

Ilmoittaudu 15.10.2023 mennessä.

Saat käyttöösi aktivoidun koodin, jolla pääset kirjautumaan verkkokoulutukseen ja kouluttautumaan. Koodi on voimassa noin yhden kuukauden, jonka jälkeen se mitätöidään. Koodin ja tarkemmat ohjeet, miten kurssille kirjaudutaan saat ilmoittamaasi sähköpostiin 16.10.2023.

HUOM! Kurssia voi samaan aikaan suorittaa rajattu osallistujamäärä. Tästä syystä ilmoittautuminen avautuu aina seuraavalle kuukaudelle aiemman ilmoittautumisen päätyttyä. Mikäli et ehdi suorittamaan kurssia alkuperäisessä aikataulussa, niin ota yhteyttä >> tapahtumat@erto.fi, niin avaamme koodin uudestaan käyttöösi.

Mikäli rajattu osallistujamäärä ei täyty per kuukausi, voit kysellä osallistumismahdollisuutta myös ilman varsinaista ilmoittautumista yllä olevan sähköpostiosoitteen kautta.


Ilmoittautuminen on sitova.
Toimihenkilöliitto Erto
Edita-verkkokoulutus
Maksuton