STTK Työn tulevaisuus -koulutusseminaari henkilöstön edustajille

Tapahtuman kuva
3.10.2023, klo 10.00 - 17.00
8.8.2023, klo 00.00 - 10.9.2023, klo 23.00
hanna.mutikainen@erto.fi
STTK Työn tulevaisuus -koulutusseminaari henkilöstön edustajille
 
Päivän kantavana teemana on sosiaalinen ja fyysinen turvallisuus työyhteisössä. Puheenvuoroista saat ideoita ja tukea työpaikalla toimimiseen.

Osallistuminen:
Tapahtumaan voi osallistua paikan päällä Tennispalatsissa tai seuraamalla striimiä. Liveosallistumiseen on rajoitettu osallistujamäärä, mutta etäosallistujien määrää ei ole rajattu. Huomioithan, että koulutuspäivästä ei tehdä tallennetta.

Voit ilmoittautua:
-etäosallistujana koulutuspäivään
-liveosallistujana koulutuspäivään ja halutessasi iltatilaisuuteen 

Linkki etäosallistujille lähetetään viimeistään päivää ennen tapahtumaa, ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen.

Ohjelma:
Seminaari alkaa kello 10.00 ja lavalla nähdään mm.Totti Karpela, Liisa Puskala ja Emilia Hämäläinen. Päivä huipentuu 15.45 alkavaan Mikko Leppilammen inspiroivaan ja ennakkoluuloja rikkovaan luentoon. 

Tutustu päivän ohjelmaan tästä

Iltatilaisuus:
Koulutuspäivän jälkeen on mahdollisuus osallistua iltatilaisuuteen, joka järjestetään Helsingin opistotalolla Töölössä kello 17.30-20.30. Opistotalon osoite on Runeberginkatu 22-24. 
Iltatilaisuudessa voit tavata muita luottamushenkilöitä ja pääset tutustumaan Aktiivi-Instituutin, Helsingin aikuisopiston ja TJS-Opintokeskuksen koulutustarjontaan. Tarjolla on kevyttä syötävää hyvän musiikin siivittämänä.

Koulutuspäivän kustannukset:
Koulutuspäivä on kokonaisuudessaan maksuton Erton henkilöstön edustajille.

Matkakustannukset:
Erto korvaa koulutuspäivään osallistuvien matkakustannukset edullisimman matkustustavan mukaisesti. Saat matkalippujen tilaamiseen/korvaamiseen liittyvän ohjeistuksen sähköpostitse 11.9 alkavalla viikolla.  

Liveosalllistujien majoitus:
Ilmoittautumisen yhteydessä voit kertoa mahdollisen majoitustarpeesi ti-ke väliselle yölle. Yöpyminen 2hh-huoneissa, yhden hengen huoneen omavastuuosuus on 50 €. 

Ilmoittautuminen on sitova.
Toimihenkilöliitto Erto
Etäosallistuminen ja rajoitettu osallistujamäärä livenä Finnkino Tennispalatsi
MAKSUT
2hh huone 0,00 €, 1hh huone 50,00 €